Referenties

Uiteraard zijn wij als WIHA Brandpreventie overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met WIHA Brandpreventie de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met WIHA Brandpreventie ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Peter Ketelaar

Aannemingsbedrijf Jan van Dulmen

Peter Ketelaar

Bouwkundig Uitvoerder

"De afgelopen jaren hebben we bij verschillende projecten de hulp ingeroepen van Wiha Brandpreventie. Alle keren tot volle tevredenheid van ons als hoofdaannemer en onze opdrachtgever. Wiha Brandpreventie is een betrouwbare zakenpartner waar men van op aan kan."

Stefan Tanck

Marku Bouw B.V.

Stefan Tanck

Manager Vastgoedzorg

"WIHA Brandpreventie is een betrouwbare partij waar ik graag mee samenwerk en die zijn afspraken na komt. Er wordt een goede kwaliteit geleverd voor een passende prijs. Tevens is WIHA in de uitvoering een prettige partij om mee samen te werken. De medewerkers hebben verstand van zaken en weten waar ze mee bezig zijn."

Ronnie Somsen

van Wijnen

Ronnie Somsen

Project coördinatie renovatie en transformatie

"Mijn ervaring met WIHA is zeer positief. Een betrouwbaar bedrijf dat ondersteuning bied, meedenkt en afspraken nakomt. Het geleverde werk zag er netjes en strak uit. Voor mij een prima partij om ook in de toekomst zaken mee te blijven doen."

Twan Koch

Megens Installaties

Twan Koch

Projectleider Elektrotechniek

"Wij werken al jaren nauw samen met WIHA. WIHA brandpreventie is een fijne organisatie om zaken mee te doen. WIHA is zeer flexibel en kunnen snel schakelen, dit is in deze hectische tijd een groot pluspunt. Tevens zijn ze volledig gedigitaliseerd waardoor de afhandeling snel verloopt. Hierdoor wordt ook alles direct op de juiste manier gedocumenteerd."

Remon Vels

Wassink Installatie

Remon Vels

Werkvoorbereider

"Voor vrijwel al onze projecten hebben wij de brandwerende afwerkingen aan onze E- en W-installaties ondergebracht bij WIHA Brandpreventie. Naast de vakbekwaamheid en geleverde kwaliteit, ervaren wij het onderlinge contact als prettig; Afspraak is afspraak en de korte lijnen met de uitvoerenden (zowel in de voorbereiding alsmede de monteurs onderling op de werkvloer). Wanneer er tijdens de uitvoeringswerkzaamheden en de (afbouw)planning onverhoopt toch iets afwijkt, wordt er snel en flexibel geschakeld."

Harmen Bosman

Stein installaties B.V.

Harmen Bosman

Projectleider

"Wanneer ik in een paar korte steekwoorden moet omschrijven wat ik van WIHA Brandpreventie vind is dat het volgende: meedenken in oplossingen, problemen zijn er niet, alleen uitdagingen. Flexibele planning, prettig contact met de monteurs en kantoor die kennis van zaken hebben en verder kijken om de klant te helpen. Voor zaken in de brandpreventie biedt WIHA Brandpreventie het hele pakket, prijs en kwaliteitsverhouding die bij elkaar passen. Goede registratie van de aangebrachte brandwerende middelen. Op deze manier zie ik WIHA Brandpreventie. Zeer prettige samenwerking."

Raymond le Noble

BINX Smartility

Raymond le Noble

Uitvoerder techniek

"Zorgvuldig, betrouwbaar en flexibel, de woorden waarmee wij WIHA kunnen omschrijven. De medewerkers van WIHA hebben verstand van zaken en werken zorgvuldig. WIHA kan de manier van werken onderbouwen met de gestelde NEN-normen. Ofwel wij hebben een positieve en goede ervaring met WIHA."

Wouter van Apeldoorn

PHB Deventer

Wouter van Apeldoorn

Uitvoerder

"De afgelopen jaren meerdere keren samengewerkt met WIHA Brandpreventie. WIHA is een betrouwbare partij voor zowel de grotere als kleinere projecten. In het voortraject denkt Wiha mee in praktische oplossingen. Tijdens de uitvoering zijn vrijwel altijd dezelfde werknemers aanwezig waardoor de kwaliteit en voortgang wordt gewaarborgd. Daarnaast kan er op korte termijn geschakeld worden om stagnaties te voorkomen. Een fijne partij om mee samen te werken."