Wie is WIHA?

WIHA Brandpreventie bestaat uit een stabiele, enthousiaste en gecertificeerde groep medewerkers die ervoor zorgt dat de gebouwen in Nederland steeds veiliger worden én blijven.

Dankzij de aanwezige kennis, het digitaal registeren van onze projecten én de positieve instelling van onze medewerkers is jouw project bij ons dan ook in goede handen.

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd. Ze houden middels geregelde opfriscursussen hun kennis op peil. Uiteraard werken we bij WIHA Brandpreventie met gecertificeerde materialen die volgens de geldende voorschriften worden verwerkt en aangebracht.

Door te luisteren naar de vragen uit de markt is ons dienstenpakket ondertussen breed en allesomvattend op het gebied van (bouwkundige) brandpreventie.
Of het nu gaat om het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen, uitbouwen van brandkleppen, het brandwerend bekleden van staalconstructies, brandwerende coating of het keuren en onderhouden van brandblussers, WIHA Brandpreventie kan je alle zorgen uit handen nemen op het gebied van brandpreventie.

Ons streven is om elke dag met een flexibele, positieve instelling alle projecten met de juiste mensen én middelen binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget af te ronden.

Contact opnemen

Contact opnemen

Heb je een specifieke wens of wil je de mogelijkheden voor brandpreventie bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met WIHA Brandpreventie. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Contact met WIHA