Brandpreventie doe je samen

Samenwerken met de specialisten van WIHA Brandpreventie betekent dat we een project van A tot Z kunnen begeleiden en uitvoeren.
Van een eerste contact tot daadwerkelijke uitvoering, wij ontzorgen je gedurende het hele traject.
Zo kan het zijn dat er eerst een opname van de werkzaamheden moet plaatsvinden om aansluitend een offerte op te stellen.
Geen probleem, we komen graag langs en niet alleen om de werkzaamheden in kaart te brengen, maar ook voor een vrijblijvend advies en aansluitend het plan van aanpak.

Voor zowel een opname op het werk, het opstellen van een offerte of plannen van de uitvoering, steeds houden we de vaart er in.
Door onze korte communicatielijn kan er snel doorgepakt worden, iets wat door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt.

Mede door onze flexibele instelling en het meedenken met onze opdrachtgevers gebeurt het zeer regelmatig dat we binnen één dag een specialist beschikbaar hebben voor de opdracht, ongeacht de locatie in Nederland. Wanneer we binnen een zeer korte tijd worden verwacht op locatie, dan zorgen we er ook voor dat de benodigde materialen tijdig op locatie aanwezig zijn.

Dus kies je voor het samenwerken met de specialisten van WIHA Brandpreventie, dan kies je voor een flexibele partij met de juiste kennis, instelling én de zekerheid van veiligheid!

 

Samenwerken
Samenwerken