WIHA Brandpreventie

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die getroffen kunnen worden zal een brand bijna altijd kunnen ontstaan. Het voortplanten een brand en bijbehorende rookontwikkeling door een gebouw, met alle gevolgen van dien, kan met de juiste maatregelen echter wel beperkt worden.

Om dit te realiseren biedt WIHA Brandpreventie een breed scala aan voorzieningen die er voor zorgen dat een eventuele brand en rook zich niet onbeperkt een verwoestend spoor door een pand kunnen banen. Met onze brandwerende voorzieningen wordt een brand beheersbaar, kunnen levens gered worden en zal de economische schade aan een door brand getroffen gebouw minder groot zijn

Team

Het team van WIHA

Ben je benieuwd naar de specialisten die jouw project of dienst van brandpreventie zullen voorzien? Bekijk dan snel het team van WIHA Brandpreventie.

De gezichten van WIHA

Samenwerken met WIHA

Brandpreventie doe je samen en daarom gaan we graag met je in overleg over de mogelijkheden die wij voor jouw project of gebouw kunnen bieden. 

Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerken met Wiha

Contact opnemen

Heb je een specifieke wens of wil je de mogelijkheden voor brandpreventie bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met WIHA Brandpreventie. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Contact met WIHA