Waterdicht afwerken

Naast brandwerende diensten is WIHA Brandpreventie ook beschikbaar voor het waterdicht afwerken van sparingen en openingen. Sparingen en openingen in (kelder)wanden onder het maaiveld voor bijvoorbeeld het invoeren van NUTS-leidingen lekken vaak grondwater. 

Waarom waterdicht afwerken?

Lekkage is een ongewenst iets, het geeft ongemak en zorgt ervoor dat mensen het vertrouwen in een bouwwerk verliezen.Los van de overlast zal lekwater vieze en lastig te verwijderen vlekken achterlaten.Ook kunnen materialen en constructies worden aangetast onder de constante invloed van vocht en lekwater.

Waterdicht afwerken bij WIHA

Om te voorkomen dat water in kelders binnendringt, kan WIHA Brandpreventie sparingen en openingen vakkundig waterdicht afwerken.

Waterdicht afwerken voor jouw bedrijf

Het is prettig om een kelderwand van bijvoorbeeld een nieuwe parkeergarage schoon en droog te hebben en te houden. Lekkage geeft een slechte indruk en zorgt voor moeilijk te verwijderen vlekken en het kan uiteindelijk materialen aantasten. Wil je je parkeergarage, je ondergrondse stookruimte of elke andere ruimte beschermen tegen de nadelige effecten van water, vraag dan de specialisten van WIHA Brandpreventie. Een garantie voor droge voeten én de zekerheid van veiligheid!

Afspraak maken

Voordelen van waterdicht afwerken

  1. Voorkomen van economische schade